اخبار

بازدید مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی خوزستان از کارگاه خیاطی روستای دوبندار

خوزستان

۱۴۰۱/۰۳/۱۱

خلاصه خبر

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان با حضور در روستای دوبندار شهرستان اندیمشک از یک کارگاه خیاطی حوزه مشاغل خانگی در این روستا بازدید کرد.


متن کامل خبر

به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، شیما تقی نژاد دوشنبه، 9 خردادماه 1401 به همراه مژگان مندنی زاده کارشناس اجرایی طرح در سفری یک روزه به اندیمشک از کارگاه خیاطی راضیه ملامحمدی در محل شهرک امام رضا(ع) روستای دوبندار این شهرستان بازدید کرد.
این فعال حوزه مشاغل خانگی، یک اتاق از خانه خود را تبدیل به یک کارگاه خیاطی کوچک کرده است؛ وی در حال حاضر 2 نفر نیرو دارد که آن ها را آموزش می دهد و می خواهد کار خود را با لباس فرم مدارس گسترش دهد. وی در این بازدید با بیان اینکه به دستگاه های راسته دوز، سردوز و اتو برای توسعه کسب و کارش نیاز دارد، گفت: می خواهم نیروهایم را افزایش دهم و از متقاضیان شهرک استفاده کنم. قبلا در اندیمشک یک کارگاه کوچک راه اندازی کرده و کار می کردم.
ملامحمدی خاطرنشان کرد: دانشجوی کاردانی طراحی دوخت در دانشگاه سما دزفول و دارای مدرک دیپلم خیاطی هستم. توانایی کار با شبکه های اجتماعی را نیز دارم ولی به دلیل مشغله، نمی توانم خیلی برای آن وقت بگذارم. در حال حاضر 6 سال سابقه کار دارم و با سه دستگاه در کارگاه شامل یک چرخ راسته دوز، یک سردوز و یک چرخ صنعتی به کار شخصی دوزی مشغول هستم.
همچنین در این بازدید تقی نژاد با بیان این پیشنهاد که برای اخذ مجوز مشاغل خانگی اقدام کند، تصریح کرد: ما می توانیم آموزش ها و مشاوره های لازم را برای گسترش کسب و کار شما ارائه دهیم؛ مدارس مشتری های خوبی نیستند چون کار پوشاک مدارس مقطعی است و اغلب هم با تأخیر پول به دست شما می رسد.
در این بازدید قرار شد برای تهیه ابزار موردنیاز این متقاضی صحبت های بیشتری با وی انجام و هم برای خودش و هم نیروهایش در صورت لزوم، دستگاه و ابزار مورد نیاز خریداری شود. این متقاضی از هیچ پوشش بیمه ای نیز برخوردار نیست.
در این بازدید آقای پورحسینی دهیار و زینب قربانی از پیشرانان طرح نیز تیم اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی خوزستان را همراهی می کردند و همکاری خوبی برای ایجاد شناخت و ارتباط اولیه با کارآفرینان و فعالان این روستا داشتند.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر، مجری این طرح در استان است.