اخبار

در سفر مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی خوزستان به اندیمشک عنوان شد: آموزش و جذب نیروی کار از میان خانواده زندانیان در تولیدی پوشاک "به پوش"

خوزستان

۱۴۰۱/۰۳/۱۱

خلاصه خبر

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان از تولیدی پوشاک "به پوش" اندیمشک با مدیریت زهرا محمدی پیشران طرح بازدید کرد.


متن کامل خبر

به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، شیما تقی نژاد دوشنبه، 9 خردادماه 1401 به همراه مژگان مندنی زاده کارشناس اجرایی طرح در سفری یک روزه به اندیمشک از شرکت تعاونی تولیدی پوشاک "به پوش آذین بانوی زاگرس" با مدیریت زهرا محمدی بازدید کرد.
این پیشران طرح در این بازدید به بیان پاره ای از مسائل تولید و مشکلات نیروی کار پرداخت و اظهار کرد: بعضی تولیدی های زیرزمینی در شهرستان وجود دارند که چون مالیات نمی دهند، قیمت نهایی تولید محصول برای آن ها ارزان تر تمام می شود و این مسأله رقابت را برای ما سخت می کند؛ به همین دلیل ناگزیر برای اینکه از بازار حذف نشویم باید همیشه کارگاه را فعال نگهداریم و حتی با قیمت های پایین و ارزان کار کنیم.
وی خاطرنشان کرد: وقتی پیک کاری و حجم سفارش بالا باشد، تعداد نیروها تا 20 نفر هم می رسد و بعضی نیروها به صورت خانگی همکاری می کنند؛ باتوجه به مشکلات مالی این افراد و نیاز به کار، برای تهیه ابزار و دستگاه برای این نیروها واسطه شدم و اکنون کار را در خانه انجام و تحویل می دهند.
این تولیدکننده درخواست تهیه ابزار برای 2 نفر دیگر از نیروهایش را داشت که قرار شد برای افراد جدیدی که آموزش می دهد و به مجموعه وی اضافه می شوند، برای تهیه ابزار از طریق دبیرخانه طرح همکاری شود.
همچنین محمدی یک جلسه با خانواده تعدادی از زندانیان داشت که این افراد را آموزش و سپس به آن ها سفارش کار بدهد؛ در این خصوص نیز تقی نژاد عنوان کرد: هرکدام از این افراد مهارت کافی پیدا کرد و مورد تأیید بود، در تهیه ابزار برای آن ها همکاری می کنیم.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر، مجری این طرح در استان است.