مهران اوچی اردبیلی در حاشیه بازدید فرماندار شهرستان گرمی از بازارچه محلی عرضه محصولات مشاغل خانگی در روستای صمدلو این شهرستان افزود: این بازارچه به همت جهاد دانشگاهی و دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان اردبیل به مدت یک هفته برگزار شد.
وی از ثبت نام ۲۹۴ نفر از مردم شهرستان گرمی در ۵ رشته طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خبر داد و اضافه کرد: در مدت اجرای این طرح بیش از ۲۰۰ ساعت مشاوره علمی توسط پیشرانهای این شهرستان به متقاضیان ارائه شده و ۲۰۰ ساعت هم برای آنان دورههای آموزشی اجرا گردیده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از سال ۱۳۹۶ به صورت آزمایشی در ۹ استان با ظرفیت ۲۰ هزار نفر اجرا گردید، خاطرنشان کرد: با توجه به نتایج قابل قبول این طرح و ضرورت توجه بیش از پیش به مشاغل خانگی اجرای این طرح از سال ۱۳۹۸ برای رونق اقتصاد خانوار و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور در ۳۱ استان آغاز شد.
اوچی اردبیلی اضافه کرد: قرار است در این طرح ۵۴ هزار نفر در سطح کشور صاحب شغل شوند که سهم استان اردبیل از این طرح ۲ هزار نفر است که نتایج مثبت آن میتواند در معیشت و اقتصاد خانوادهها تاثیرگذار باشد.
وی با بیان اینکه این طرح در سراسر کشور به کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط جهاد دانشگاهی در حال اجرا می باشد، ادامه داد: برای اجرای موفق و موثر این طرح کارگروه علمی برای بررسی ظرفیتهای استان تشکیل شد که پس از ارزیابی این کارگروه، ۱۳ رشته قالیباف، تابلوفرش، رودوزی سنتی، گلیمبافی، خیاط لباس، تولید گیاهان دارویی، تولید زعفران، بستهبندی، برنامهنویسی، مترجمی زبان، انیماتور، تولید چرم دستدوز و ویراستاری احصا شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل تشریح کرد: بعد از اطلاعرسانیها اولیه، ثبت نام استانی در اردبیل آغاز شد که بالغ بر ۳ هزار و ۲۶۶ نفر در این طرح ثبت نام کرده بودند بعد از این، با کمک پیشرانها مرحله استعدادسنجی، مشاوره و برگزاری دورههای مهارتی و آموزشی برای افراد واجد شرایط آغاز گردید.
گفتنی است بازارچه محلی عرضه محصولات مشاغل خانگی و برگزاری جشنواره گلابگیری و عرقیات گیاهی به همت جهاد دانشگاهی و دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان اردبیل از ۶ الی ۱۲ خردادماه در روستای صمدلو شهرستان گرمی برگزار شد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷