اخبار

اولین دوره آموزشی مهارتی خیاطی در روستای بُهُر شهرستان کارون برگزار می شود

خوزستان

۱۴۰۱/۰۳/۳۱

خلاصه خبر

به همت فرمانداری کارون، اولین دوره مهارتی خیاطی برای بانوان روستای بهر شهرستان کارون ذیل طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، برگزار و افراد مستعد و فعال این دوره جذب و بکارگیری می شوند.


متن کامل خبر

به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، پیرو جلسات معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان با فرماندار شهرستان کارون برای اجرای طرح در این شهرستان باتوجه به استقبال و اعلام آمادگی فرماندار برای بکارگیری همه ظرفیت های ممکن جهت همکاری در طرح با تأکید بر مناطق روستایی و محروم، جلسه هماهنگی از سوی فرمانداری ترتیب داده شد؛ در این جلسه شیما تقی نژاد مدیر اجرایی طرح چهارشنبه، 25 خردادماه با حضور در محل فنی و حرفه ای این شهرستان با مسئولان این اداره در خصوص تمهیدات لازم برای برگزاری اولین دوره آموزشی مهارتی در روستای بُهُر گفت و گو کرد.
در این جلسه که سعاد شاوردی مشاور فرمانداری کارون، جعفر ناصری مدیر مرکز فنی و حرفه ای و عبدالزهرا مبارکی ناصری کارشناس بخشداری و دهیار روستای قلعه طرفی حضور داشتند، باتوجه به تأکیدات فرماندار و مصوبات جلسه گذشته مبنی بر همکاری ارگان های مرتبط، درباره هماهنگی های اجرایی پیرامون این دوره آموزشی بحث و بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
در این جلسه مقرر شد با همکاری فنی حرفه ای، بخشداری و جهاددانشگاهی دوره آموزشی برای ۱۰ نفر از متقاضیان روستای بُهُر به صورت پایلوت برگزار شود.
همچنین با توجه به اهمیت نگهداری از ابزارها مقرر شد دوره آموزشی تخصصی و تکمیلی خیاطی در اداره فنی و حرفه ای شهرستان کارون برگزار و هماهنگی لازم از سوی فنی و حرفه ای، بخشداری و جهاددانشگاهی انجام شود.
همچنین پیشران طرح خانم نادیا علی نجاتی به عنوان مدرس دوره آموزشی خیاطی تعیین شد. مقرر شد دوره از روز شنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ برگزار شود.
همچنین با توجه به بُعد مسافت مقرر شد وسیله ایاب و ذهاب برای مدرس دوره خانم نادیا علی نجاتی و متقاضیان روستای بُهُر به دستور فرماندار از سوی بخشداری تهیه شود.
باتوجه به اینکه طول مدت دوره بستگی به توانایی و استعداد متقاضیان دارد مقرر شد زمان پایان دوره توسط پیشران طرح، خانم نادیا علی نجاتی به دبیرخانه طرح اعلام شود. سپس دبیرخانه به دستگاه های همکار اطلاع رسانی کند.
همچنین با توجه به اینکه متقاضیان ابزار لازم برای خیاطی ندارند مقرر شد بعد از پایان دوره به مدت ۳ ماه در فنی و حرفه ای امکان فعالیت و تولید زیر نظر پیشران فراهم شود.
مقرر شد متقاضیان در طول اجرای دوره نسبت به رعایت قوانین و مقررات انضباطی فنی و حرفه ای اقدام کنند.
همچنین مقرر شد فرم های لازم برای اجرای دوره توسط دبیرخانه طرح طراحی شود.
در این جلسه همچنین فنی و حرفه ای فهرست ۴۳ نفر از افرادی که در این شهرستان دوره آموزشی خیاطی را گذرانده اند به دبیرخانه طرح تحویل داد و پیشنهاد شد آموزش تکمیلی تخصصی به صورت پایلوت به این افراد از سوی جهاد دانشگاهی ارائه شود.
همچنین در این جلسه پیشنهاد استفاده از ظرفیت سالن اداره فنی و حرفه ای به عنوان یک کارگاه بزرگ تولید پوشاک مطرح شد و باتوجه به نبود وسایل سرمایشی در سالن اداره فنی و حرفه ای پیشنهاد شد کولر  توسط بخشداری تهیه شود.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با ظرفیت ایجاد شغل برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر در ۳۱ استان کشور از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان کارفرما به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر مجری این طرح در استان است.