به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، شیما تقی نژاد با اشاره به بازدید از کارگاه تولید کیک و شیرینی فاطمه نوروزی و همسرش 9 خردادماه امسال، اظهار کرد: این کارآفرین که با امکانات و ابزارهای اولیه، پخت انواع کیک و شیرینی را با کیفیت بالا انجام داده و 2 نفر از بانوان محله را هم به کار گرفته است، با مشکل کمبود تجهیزات و دستگاه های پخت و نگهداری مواجه بود.
وی ادامه داد: در بازدید انجام شده نوروزی برای توسعه کسب و کار خود درخواست کمک برای تهیه ابزار و تجهیزات کارگاهش را داشت که قرار شد این موضوع پیگیری شود؛ با موافقت یک مؤسسه خیریه در تهران قرار شد هزینه این تجهیزات مشتمل بر یخچال و همزن حرفه ای با هزینه ای بالغ بر 200 میلیون ریال و با همکاری صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران تأمین و این مبلغ با کارمزد 2 درصد و به صورت اقساط 36 ماهه بازپرداخت شود.
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان خاطرنشان کرد: این متقاضی با حضور در محل دبیرخانه طرح، نسبت به ثبت نام در طرح و تکمیل مدارک خود جهت معرفی و اخذ وام اقدام کرد.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر، مجری این طرح در استان است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷