اخبار

مسابقه «نوآوری در فراورده‌های کدو» برگزار شد

مازندران

۱۴۰۱/۰۸/۲۱

خلاصه خبر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، دکتر رمضان مهدی‌زاده، مدیر تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی مازندران، در گفت‌وگو با روابط عمومی این واحد، اظهار کرد: پیرو تأکید اخیر استاندار مازندران در خصوص ایجاد خانه های خلاق و نوآوری برای محصولات بومی استان، جهاد دانشگاهی مازندران با همکاری شهرداری ساری در دومین جشنواره کئی پلای ساری، مسابقه «نوآوری در فراورده‌های کدو» را با شرکت فعالین مشاغل خانگی وعلاقه‌مندان به این هنر غذایی در پارک ولایت ساری برگزار کرد.


متن کامل خبر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، دکتر رمضان مهدی‌زاده، مدیر تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی مازندران، در گفت‌وگو با روابط عمومی این واحد، اظهار کرد: پیرو تأکید اخیر استاندار مازندران در خصوص ایجاد خانه های خلاق و نوآوری برای محصولات بومی استان، جهاد دانشگاهی مازندران با همکاری شهرداری ساری در دومین جشنواره کئی پلای ساری، مسابقه «نوآوری در فراورده‌های کدو» را با شرکت  فعالین مشاغل خانگی وعلاقه‌مندان به این هنر غذایی در پارک ولایت ساری برگزار کرد.

وی افزود: جهاد دانشگاهی مازندران مجری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی است و در این راستا تلاش دارد نسبت به ساماندهی مشاغل و توانمندسازی و پایدارسازی فعالان با رویکرد نوآورانه در این عرصه گام‌های اساسی بردارد.

مهدی زاده با بیان اینکه نوآوری و صنایع خلاق کردن مشاغل خانگی، جزو دغدغه استان  است، تصریح کرد: با رصدی که تا کنون این نهاد در حوزه مشاغل خانگی استان داشته، بخشی از تهدیدات و فرصت‌های شناسایی و تلاش شد با مداخله‌گری توسعه‌ای این نهاد، پیشنهاداتی به دستگاه‌های اجرایی در جهت رونق تولید و بازار مشاغل خانگی ارائه شود.

مدیر تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی مازندران، با اشاره به نقش توسعه‌ای و مهم سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ساری در ایجاد نوآوری و توانمندسازی  فعالان مشاغل خانگی، اظهار کرد: امید واریم این رویه راهبردی به عنوان الگو، در دیگر شهرهای استان تسری یابد.

وی در پایان از همراهی همه غرفه‌داران و عوامل برگزاری و مجریان این جشنواره بومی محلی تقدیر کرد.