معاون اقتصادی استاندار قزوین گفت: اجرای «طرح ملی توسعه مشاغل خانگی»، باعث ایجاد فرهنگ اشتغال در خانواده میشود و امیدواریم با اجرای آن در استان شاهد نتایج خوبی باشیم.
عیسی قبادی در جلسهای با رئیس و معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان قزوین اظهار کرد: اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، باعث ایجاد فرهنگ اشتغال در خانواده میشود و فرهنگسازی زمینهساز مهمترین تحولات اجتماعی در ساختار اشتغال جامعه خواهد شد. از اینرو این طرح میتواند علاوه بر توفیقات در زمینه اشتغال پایدار، موجب بهبود فرهنگ کار در استان شود.
وی تصریح کرد: جهاددانشگاهی در زمینههای مختلفی ورود کرده که موجبات توفیقاتی برای کشور بوده است. لذا امیدواریم اجرای موفق این طرح، ثمرات مناسبی برای حال و آینده مردم استان به جای بگذارد.
معاون اقتصادی استاندار خاطرنشان کرد: ما با تمام وجود شرایط سختی را که مردم با صبر و فداکاری تحمل میکنند؛ درک میکنیم و از همراهی مردم سپاسگزاریم. اما به نظر میرسد راهحل، کمک به بهبود فرهنگ کار و ایجاد اشتغال به خصوص با توجه به ظرفیتهای منطقهای است که ضامن کشور از آسیبهای اقتصادی خواهد بود.
قبادی در پایان ضمن حمایت از طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان، بیان کرد: لازم است این طرح در جلسه کارگروه اقتصادی استان مطرح شود تا نتایج خوبی برای مردم استان قزوین داشته باشد.
حمایت سازمانها موجب موفقیت اشتغال خانگی خواهد شد
فرشاد پیلهچی، رئیس جهاددانشگاهی استان قزوین در این دیدار اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی تحت نظارت و مدیریت معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعهای در حال اجرا بوده و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هر استان به عنوان ناظر استانی طرح است.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی استان قزوین وظیفه دارد سه مرحله «شناسایی ظرفیتها و پتانسیلهای اشتغال در حوزه مشاغل خانگی»، «توانمندسازی متقاضیان» و «اتصال به بازار» با هدف ایجاد اشتغال و پایدارسازی مشاغل خانگی برای ۱۵۰۰ نفر در استان را به سرانجام رساند. همچنین ثبتنام در سامانه www.inhb.ir از حدود یک ماه پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
پیلهچی اظهار کرد: حمایت سازمانها و دستگاههای استان موجب موفقیتی بزرگ در اشتغال خانگی استان خواهد شد و کارگروه اقتصادی استان میتواند کمک شایانی در اجرای این طرح ملی داشته باشد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷