یاسر شریفی، مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی واحد استان قم در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که به طور همزمان در سراسر کشور در حال اجرا است در استان قم با نظارت اداره کار، رفاه و تعاون اجتماعی و اجرای جهاد دانشگاهی در حال انجام میباشد.
وی افزود: از جمله شرایط ثبت نام در این طرح حداقل سن ۱۸ سال و عدم اشتغال تمام وقت و بیمه کارفرمایی است. هیچگونه محدودیت جنسی در این طرح وجود نداشته و ثبت نام تمامی افراد واجد شرایط بلامانع است.
شریفی با اشاره به اینکه این طرح دارای مزایای فراوانی نسبت به مشاغل بیرون از منزل است اظهار کرد: کاهش هزینه رفت و آمد و اجارهبهای محل کار ، امکان رسیدگی به چند شغل به طور همزمان، استفاده از بازارهای فروش اینترنتی برای اتصال به بازار، هزینه راه اندازی پایین و بازدهی سریع و میزان ریسک پایین چند نمونه از مزایای این طرح است.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین مزایای این طرح مدیریت خانواده در حین انجام کار و عدم ایجاد خلل در زندگی شخصی است؛ همچنین فرد میتواند محیط کاری منطبق با سلیقه خود را ایجاد کند.
شریفی در مقابل از مزایای طرح برای پیشرانها نیز گفت: فرصتهای بسیار ارزشمندی مانند آموزش و برندسازی، ارتقای کیفیت محصولات و استاندارد سازی فروش برای این افراد در نظر گرفته شده است.
شریفی ابراز کرد: آتلیهای برای تصویربرداری از محصولات تولیدکنندگان و کمک به فروش آنها ایجاد شده است تا نمونه محصولات به نوع خاصی ارائه شود. برنامههایی نیز برای فروش اینترنتی محصولات در نظر گرفته شده است که در فازهای بعدی طرح قابل اجرا میباشد.
وی تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا مشاغل خانگی را میتوان از جمله مشاغل پایدار در نظر گرفت که حتی در این شرایط نیز احتمال توقفشان بسیار پایین میباشد و نمونههای موفق بسیاری در حوزههای مختلف این مشاغل در سراسر کشور وجود دارد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷