اخبار

تشریح طرح مشاغل خانگی در کارگروه اشتغال شهرستان کبودرآهنگ

همدان

۱۳۹۹/۰۸/۱۱

متن کامل خبر

سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان با حضور در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان کبودراهنگ به تشریح روند اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی پرداخت.

علی کلانترنیا در این جلسه با بیان اینکه مشاغل خانگی یکی از ظرفیت ها و پتانسیل های کارآفرینی و اشتغال است، اظهار کرد: طرح های بسیاری در خصوص اشتغال و مشاغل خانگی در سراسر کشور اجرا شده که برخی از آن ها موفقیت آمیز نبوده است.

وی ادامه داد: طرح نوین مشاغل خانگی به صورت پایلوت در 9 استان در سال 97 توسط جهاددانشگاهی و به کارفرمایی وزارت کار اجرا و منجر به اشتغال 20 هزار نفر شد و نتایج خوب آن سبب آغاز طرح توسعه مشاغل خانگی در 31 استان است.

سرپرست جهاد دانشگاهی همدان با اشاره به سهمیه 2100 نفری استان همدان در این طرح، عنوان کرد: جهاد دانشگاهی همدان از شهریورماه سالجاری در سه فاز فعالیت خود را در این طرح آغاز کرده است.

کلانترنیا افزود: استان همدان ظرفیت های خوبی در ایجاد مشاغل خانگی در حوزه های کشاورزی، صنایع دستی و گردشگری دارد اما پتانسیل های پنهانی نیز وجود دارد که تولید پوشاک یکی از آن رشته های است.

وی با بیان اینکه فاز اول طرح مشاغل خانگی شناسایی همین ظرفیت ها ومزیت های مشاغل خانگی است، اظهار کرد: توانمندسازی متفاضیان و پیشرانان در دو بخش عمومی و تخصصی فاز دوم این طرح خواهد بود که به پیشرانان در این مرحله آموزش هایی در زمینه فروش اینترنتی، نحوه حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، دیجیتال مارکتینگ و برندسازی داده می شود.

سرپرست جهاد دانشگاهی همدان بخش اتصال به بازار را مهمترین فاز طرح مشاغل خانگی دانست و تصریح کرد: این فاز در راستای توانمندسازی پیشران‌ها خواهد بود که در ازای توانمندی و گسترش فروش محصولات خود بتوانند از متقاضیان طرح حمایت کنند.

وی بیان کرد: هدف گذاری اصلی این طرح ایجاد اشتغال پایدار در شرایط اقتصادی کنونی برای افراد آسیب پذیر جامعه است که با تحقق آن بتوانیم بخشی از نیازهای جامعه را برآورده سازیم.

کلانترنیا در پایان از مسئولین مربوطه در شهرستان کبودراهنگ خواست با شناسایی افراد متقاضی و پیشران در توزیع یکسان طرح در استان و اجرای هرچه بهتر آن جهاد دانشگاهی را یاری دهند.