طرح ملي مشاغل خانگي در كميته اشتغال و سرمايه گذاري شهرستان شازند تشريح شد.
بر اساس اين گزارش؛ حسين رجبي فرماندار شازند، 22 آبانماه در كميته اشتغال و سرمايه گذاري اين شهرستان كه با حضور رئيس جهاددانشگاهي استان مركزي و مدير ستفا مركزي و جمعي از مسئولان در فرمانداري اين شهرستان برگزار شد ضمن اعلام آمادگي تمامي دستگاههايي كه در حوزه مشاغل خانگي فعاليت دارند بر اجراي هرچه بهتر طرح ملي مشاغل خانگي تاكيد كرد.
وي خواستار ايجاد نمايشگاه دائمي محصولات خانگي و سوغات در شهرستان شازند شد و افزود: اين شهرستان داراي پتانسيل بسيار خوبي در حوزه مشاغل خانگي را داراست.
فرماندار شازند همچنين بر فعاليت هاي استارتاپ هايي كه زمينه فناوري و توسعه گردشگري را در اين شهرستان فراهم آورد تاكيد كرد.
مسعود شهرجردي رئيس جهاددانشگاهي استان مركزي نيز در ادامه با تشريح طرح ملي مشاغل خانگي، اظهاركرد: اين طرح در31 استان كشور به همت وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و با همكاري جهاد دانشگاهي به عنوان يك نهاد توسعه اي در راستاي تحقق شعار ساو كمك و رونق اقتصاد خانوار اجرا مي شود.
وي تصريح كرد: سهميه استان مركزي در اجراي طرح ملي توسعه مشاغال خانگي 2 هزار نفر است كه با هدف ايجاد اشتغال پايدار و تامين بازار مصرف اجرا مي شود.
شهرجردي اضافه كرد: اين طرح در سه مرحله شامل شناسايي مزيت و ظرفيتهاي استان، توانمندسازي و اتصال به بازار كار مورد توجه قرار گرفته است.
فاطمه غني پور مدير ستفا مركزي در ادامه گفت: طرح ملي مشاغل خانگي به دنبال ايجاد درآمد پايدار براي خانوادهها و توسعه اقتصاد كشور از طريق توسعه مشاغل خانگي است.
وي افزود: به منظور ايجاد بستر مناسب جهت فروش محصولات، فروشگاه هاي اينترنتي ايجاد شده تا متقاضيان و پيشرانان بتوانند محصولات خود را در سطح ملي و بين المللي به بازار عرصه نمايند.
اين مقام مسئول در پايان خاطرنشان كرد: در راستاي اجراي طرح ملي مشاغل خانگي، دبيرخانه طرح در محلات، خمين، دليجان با محوريت نيمور محلات و ساوه و زرنديه با محوريت ساوه افتتاح شده و دبيرخانه طرح در اراك،كميجان، شازند، خنداب، تفرش، آشتيان و فراهان با محوريت اراك بزودي افتتاح خواهد شد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷