ایجاد شبکه و برندهای شاخص از جمله دستاوردهای پیش بینی شده د طرح ملی مشاغل خانگی است.
به گزارش ایسنا، فاطمه غنی پور مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی استان 18 آذرماه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهارکرد: مجموعه رشته های موجود در طرح توسعه ملی مشاغل خانگی مشتمل بر ۳۵۰ شغل است و با توجه به محدودیت های ستاد به منظور شبکه سازی، فعالیت استان مرکزی در ۱۰ رشته از جمله فرش، خیاط و لباس، صنایع دستی، گیاهان دارویی، معرقکار چوب، زیورآلات سنتی و... مشخص شده است.
وی افزود: پتانسیل شهرستان ها نیز احصا و شناسایی شده و با توجه به اینکه یکی از اهداف این طرح احیای یکی از رشته های سنتی و برندسازی در برخی رشته هاست، در نتیجه هدفگذاری بر این است که در هر شهرستان بتوانیم دو یا سه برند را استخراج و معرفی کنیم.
وی با اشاره به شناسایی پیشران ها در این طرح تصریح کرد: پیشران ها افرادی خبره در فعالیت های کسب و کار هستند که پس از شناسایی پیشران ها، افرادی که در سامانه ثبت نام کرده اند به پیشران ها معرفی می شوند. در این طرح دو دسته افراد نیازمند بازاریابی و بازارسازی و افراد فاقد تخصص وجود دارند که برای هرگروه اقدامات ویژه جهت تحقق اهداف مدنظر با استفاده از مشاوره های ویژه انجام میشود.
غنی پور ادامه داد: برخی افراد دو یا سه شغل را در سامانه درج کردند که میزان نقاط قوت آنها در شغل های معرفی شده شناسایی و طبق نتیجه، هماهنگی لازم برای دریافت آموزش های تخصصی صورت می گیرد.
وی اضافه کرد: در رسته گیاهان دارویی، با شرکت های فعال در حوزه فرآوری و آزمایشگاه های معتمد مذاکراتی انجام شده تا بتوان همکاری خوب و نتیجه بخشی را در این حوزه شاهد بود.
این مقام مسئول در پایان درخصوص دستاوردهای پیش بینی شده برای این طرح گفت: ایجاد شبکه پوشاک در خمین، ایجاد شبکه دارویی از کشت تا فرآوری در خمین و محلات و خنداب و کمیجان، ایجاد برندهای شاخص، ایجاد شبکه تسهیلگران استان مرکزی، ایجاد شبکه صنایع دستی استان به تفکیک شهرستان، ایجاد شبکه عسل در خمین و شازند و ایجاد بانک اطلاعاتی مشاغل خانگی ویژه زنان و مردان در سطح شهرستان ها و ایجاد بانک اطلاعاتی سوغات از جمله دستاوردهای پیش بینی شده در این طرح است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷