به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در این جلسه که به میزبانی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در خصوص موضوع توانمند سازی زنان سرپرست خانوار برگزار شد نماینده جهاد دانشگاهی به تشریح آخرین وضعیت طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان اصفهان پرداخته و همکاری کلیه دستگاههای اجرایی استان را جهت دستیابی به اهداف تعیین شده طرح خواستار شد .
سراج افزود: ظرفیت ها و مزایای فراوان مشاغل خانگی از جمله پایین تر بودن هزینه راه اندازی نسبت به سایر مشاغل، انعطاف پذیری و امکان اشتغال زایی اقشار گوناگون خصوصا جامعه هدف زنان سرپرست خانوار ، سبب گردیده که استفاده از ظرفیت های این مشاغل در تدوین برنامه های اشتغال زایی در کشور بسیار مورد توجه قرار گیرد و ضروری است برنامه ریزی مناسبی در زمینه های پایدار سازی، اتصال به بازار و حمایت های مالی ، مشاوره و اموزشی صورت گیرد. براساس الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی هدف اصلی ایجاد و تثبیت اشتغال از طریق توسعه کسب و کارهای خانگی خواهد بود. در مرحله اول طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که با عنوان بررسی، شناسایی و اولویت بندی مزیتها و هماهنگی های اولیه استان اصفهان ارائه شده، شناخت وضعیت مشاغل خانگی با رویکرد بررسی فرصتها و مزیتهای استان در توسعه مشاغل خانگی میباشد.
در این جلسه که نمایندگان دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، امور بانوان استانداری،کمیته امداد امام خمینی (ره)، اداره کل اموزش فنی و حرفه ای، بسیج سازندگی، خیریه های مرتبط با اشتغال، دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی استان اصفهان حضورداشتند مقرر شد کلیه اعضا در قالب کارگروه های تخصصی تشکیل شده با بکارگیری توانمندی ها و تجارب خود در حوزه مشاغل خانگی بویژه زنان سرپرست خانوار با محوریت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان همکاری داشته باشند.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷